Chat with us, powered by LiveChat


EVENTS
vroege kost
1 en 2 juni 2019

Op 1 en 2 juni serveerde Naresh en Dennis een bijzonder ontbijtmenu op de bovenste verdieping van het pand van LOU Oudenoord in Utrecht. Masterchef-finalist Naresh en Food Designer Dennis verzorgden samen onder de naam Vroege Kost een 4-gangenmenu met bijzondere ingrediënten, mooie bereidingen en verrassende combinaties, met uitzicht over de binnenstad van Utrecht.

"In de ochtend zijn onze zintuigen het meest sensitief. We zijn dus juist dan in staat om het meest intens te ervaren, proeven en ruiken. Gek dat we ons dan meestal beperken tot een boterham of een bakje yoghurt", aldus Naresh en Dennis.
Er werden vier bijzondere ontbijtgerechten geserveerd inclusief begeleidende alcoholvrije dranken. Dennis wist door veel ervaring met cocktails spannende ice teas te bereiden. Echt uit eten dus, maar dan in de ochtend.


GEPLANDE EVENTS

Er wordt momenteel druk gebrainstormd over openbare evenementen na de zomer in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. Wil jij er als eerste bij zijn en op de hoogte blijven? Regristreer je dan voor onze nieuwsbrief.

Heb je juist een ruimte of plek die vraagt om een geweldig food event, neem dan contact met ons op - want voor leuke ideeën zijn we 24/7 bereikbaar.NIEUWSBRIEF
IEDERE MAAND

BLIJF UP-TO-DATE MET ONZE NIEUWSBRIEF


NIEUWSBRIEF
IEDERE MAAND

BLIJF UP-TO-DATE MET ONZE NIEUWSBRIEF