Chat with us, powered by LiveChat


OVER CREATIVE FOOD STUDIO

Een collectief van designers, chefs en specialisten. We bundelen onze krachten om jouw ervaring naar het hoogst mogelijke niveau te tillen waarin nieuwsgierigheid, smaak en beleving de boventoon voeren.
Naresh: "Mensen gaan graag uit eten, ikzelf ook. Maar hoe ervaar je dit als alles wat je eet, ziet en vastpakt een samenspel vormt? Dat je niet slechts gefocust bent op het eten, maar elk detail je prikkelt? Van het servies en de meubels tot de kleding van het personeel. Je hebt heel veel designers die belachelijk mooie dingen maken, maar vervolgens zie je dat in de winkel and that's it. Ik wil juist dat alles tot leven komt zoals het bedoeld is. Dat je het tot in de details ervaart en het voelt tot in je tenen."
"Lichtzoet en knapperig, krokant, de saus... Alles bij elkaar klopt gewoon." - rapper I Am Aisha

OVER NARESH RAMDJAS

Het brein, de curator en chef van de Creative Food Studio. Tijdens zijn studie aan de Design Academy Eindhoven begon hij met het samensmelten van food en design. Sinds 2013 is hij erin geslaagd elk aspect van zijn eigen pop-up 'Nareshtaurant' te combineren met innovatieve gerechten en designinzichten.
"De fijne communicatie, maar ook zijn creativiteit, gevoel voor de laatste foodtrends en flexibele houding op locatie hebben gezorgd voor een vlekkeloze samenwerking" - Joep Heijerman, TAIDE

Naresh bereikte de finale van Masterchef Holland in 2015 en is sindsdien vaak verschenen op Youtube en TV voor verschillende merken en kanalen zoals Albert Heijn, Food Cabinet, VPRO, NPO3, Paul de Leeuw en zelfs de city marketing van Eindhoven.


OVER NARESHTAURANT

In 2011 ontstaan als studentenkamer-restaurant om mensen samen te brengen onder het genot van heerlijk eten. Die insteek is nooit meer veranderd, de locatie daarentegen wel. Nareshtaurant is een catering-concept en pop-up restaurant voor jouw feest en gezelschap.
Samen kijken we naar jouw wensen en stellen we een menu samen. We verzorgen jouw gehele evenement en koken wereldse smaken met beleving en duurzaamheid hoog in het vaandel.

Neem een kijkje op onze instagram en laat je verrassen door de mooie gerechten die we al eerder kookten.

INSTAGRAM
Naresh Ramdjas / Nareshtaurant / Creative Food Studio